Ansainta, affiliatelinkit ja yhteistyömarkkinointi

Omalta osaltani haluan avoimesti kertoa, jos suosittelen jotakin tuotetta tai palvelua ja saan siitä korvauksen. Suomen lainsäädännön mukaankaan piilomarkkinointi ei ole sallittua. Tätä sivustoa kirjoittaa ja ylläpitää Merja Rossi-Lindholm. Toimin yrittäjänä ulkomaisella toiminimellä (sillä en ole asunut Suomessa yli kymmeneen vuoteen!) ja katan ajoittain myös tämän sivuston kuluja yhteistyömarkkinoinnilla, affiliatelinkkejä käyttämällä sekä markkinoimalla kumppanuustuotteita ja e-tuotteita. Sivusto  sisältää kaupallisia linkkejä toisille verkkosivustoille. Sivustolla voidaan markkinoida myös itse kehittämiäni digituotteita ja palveluita.

Sivuston kustannuksia ovat esimerkiksi sivuston domain, hostingplavelu, sivuston rakennukseen liittyvät palvelut ja tuotteet (esimerkiksi blogin teema), kurssit joilla parannan osaamistani sekä sivustoon käyttämäni aika. On ihanaa pystyä tarjoamaan sinulle sisältöä ilmaiseksi, mutta jos mielenkiintoisella yhteistyöllä tai sinullekin hyödyllisillä linkeillä tai sisällöllä voin kattaa osan näistä kuluista, se mahdollistaa paremman blogin! 

Affiliatelinkki on toiselle verkkosivustolle ohjaava linkki, jonka sivuston ylläpitäjä on saanut yhteistyöohjelman kautta toiselta verkkosivustolta. Suositellun tuotteen linkin käyttäminen ei tuota sinulle mitään haittaa ja voit rauhassa miettiä, haluatko ostaa kyseisen tuotteen. Jos päädyt ostamaan tuotteen linkin kautta, saan siitä pienen korvauksen.

Älä osta sellaista tuotetta, josta ei ole sinulle iloa tai hyötyä. Suosittelen tuotteita siksi, että olen itse saanut niistä jotakin arvokasta, mitä haluaisin välittää sinullekin. Se voi olla hyötyä matkustellessa, uusia ideoita, parempi tai edullisempi tapa löytää majoitus tai lento tai vaikkapa iloa päivään. Suosittelen vain tuotteita, joita olen itse käyttänyt, joita rakastan ja jotka olen hankkinut itselleni.

 

Kiitos, kun olet mukana matkassa!

Merja