Hei sinä tuttu tai vielä hieman tuntemattomampi!

Blogissa jaan kanssasi reissutarinoita aikuisesta reppureissaamisesta, matkustusvinkkejä sekä juttuja oman elämän rakentamisesta itselle sopivaksi. Mukaan mahtuu carry on-kokoiset reput, upeaa vegaaniruokaa ja pyrkimys hyvään, hitaaseen ja onnelliseen elämään.  

Upeaa, että olet mukana matkassa! Löydät lisää matkan tuntua myös Facebookista ja Instagramista.

Merja

Mistä haluaisit lukea?

Reissujutut

matkavinkit ja -resurssit

Vegaani matkustaa

hyvä elämä

Kuinka hankin lemmikin ulkomailla?

Singaporessa meille muutti kaksi kissanpentua. Keräsin tietopaketin lemmikin hankkimiseen ulkomailla liittyvistä kysymyksistä. Saako kissa matkustaa, paljonko lemmikin pitäminen muualla maksaa, miten lemmikin pitäminen voi erota Suomesta, miten arvioida kustannuksia etukäteen?

Reppureissaajista kissakodiksi

Miten sovittaa yhteen lemmikki ja matkustus? Vegaanien reppureissaajien talouteen muutti viime viikolla kaksi kolme kuukautta vanhaa kissanpentua, Myry ja Milo. Elämänmuutos oli mieluinen, mutta tarkoitti myös omien ajatusten laittamista järjestykseen. Entä miten kävi, kun toinen kissoista osoittautui kuuroksi?

Kuinka löytää hyvä majoitus ulkomailta?

Hyvä majoitus on tärkeä: olitpa liikkeellä tiukalla budjetilla tai luksuksen perässä, on tärkeää saada rahalle vastinetta ja ihana reissu. Kokemuksesta tiedän, että on pirun vaikea nauttia olostaan, jos illalla odottaa läävä, jota ei kehtaisi tarjota vuokralle. Täältä löydät vinkit, miten onnistut majoitusvalinnassa.

VegaaniMaanantai: Hanoi

Hanoin vegaaniset ruokapaikat löivät ällikällä: hyvää kasvisruokaa on tarjolla enemmän kuin olisimme millään ehtineet kokeilla. Syömämme ruoka tuo vieläkin veden kielelle ja mukaan tarttui makuyhdistelmiä, joita on aivan pakko kokeilla myös kotona. Suosittelen kasvispaikkoja kaikille herkkusuille, myös sekasyöjille.

10 suosituinta kirjoitusta

STOPPI STRESSILLE - kuinka olla läsnä

3 kirjaa jotka muuttivat ajatteluani

5 vinkkiä säästä rahaa reissussa

Kevyt matkailu

Singapore

Lontoo